Asset 2
Cum te numești și cine ești? 

Colegii mă știu sub numele de Kiki și sunt deosebit de încântat să vorbesc cu tine, Nelule! Sunt unul dintre bătrânii tineri ai Softia, aproape la fel de vechi în Softia ca și tine!

 

 

Ce hobby-uri și pasiuni îți ocupă timpul liber?

Am o gamă variată în funcție de perioadă, iar în ultimul timp orientarea mea a mers către teatru și poezie. Am și o pagină de instagram unde îmi poți citi creațiile, dacă ești curios: https://www.instagram.com/recoltadescopuri/ 

 

Mi se pare benefic să învățăm diverse moduri, mai mici sau mai mari, în care să ne manifestăm în această lume. La fel ca și tine care ești și aviator, printre multe altele.

 

 

Ce te inspiră cel mai tare sau ce te face să vrei să-ți depășești limitele?

Poveștile de viață mă inspiră și sunt mereu o sursă de motivație. Mă pun foarte mult pe gânduri și mă ajută să realizez că intenția este fundația pe care este bazată o viață plină de împlinire și rezultate. Așadar intenționez să am o viață înfloritoare – și, ce să vezi? Chiar funcționează 🙂

 

 

Dacă cel mai recent proiect la care ai lucrat în Softia ar fi un film, ce titlu ar avea?

“La fel ca toate – unic” – Proiectul are mai multe ramuri ceva mai mici, care par să fie la fel între ele… până în momentul în care se ajunge la detalii. Fiecare ramură are provocările și particularitățile sale și asta îmi face viața de zi cu zi în lumea Softia foarte dinamică.

 

 

Care e cea mai tare tehnologie/tool cu care ai lucrat și de ce?

După mine, Vue.js este printre cele mai ciudate și frumoase framework-uri care ar putea exista. Structura pe care o are, îmbinarea componentelor și rezultatele finale obținute în Vue.js îmi oferă o satisfacție foarte mare. 

 

 

Care parte a procesului tău de lucru îți place cel mai mult și de ce?

Există două părți în mine, cea care organizează și cea care execută. Prima face ordine în lucruri și stabilește un plan de bătaie, iar a doua este activă și se conformează. Sentimentul cel mai puternic îl am atunci când termin să mă organizez, deoarece din acel moment scap de stres iar lucrurile merg ca unse – știu ce mă poate încurca, știu ce am de făcut, știu unde trebuie să ajung.

 

 

Ce sfat te-ar fi ajutat dacă îl primeai la început de carieră?

“Degeaba îți cauți maestru dacă nu ești discipol.”

 

În momentul în care am schimbat orientarea de pe alții pe mine mi s-a schimbat și viața, pentru că nu este de datoria nimănui să mă învețe ceva ce eu nu sunt dispus să învăț.

 

 

Dacă ai putea să întorci timpul și să vorbești cu tine, cel/cea de la 18 ani, ce i-ai spune? 

Eram (mai) mic, (mai) confuz, (mai) nesigur pe mine și căutam excelența în minim de efort, așa că mi-aș transmite faptul că fiecare clipă din existența mea este o clipă investită înapoi în mine, deci din respect pentru mine să nu caut scurtături. Fiecare vorbă bună sau rea, fiecare linie de cod scrisă sau ștearsă, fiecare discuție cu câte un coleg sau altul reprezintă câte o cărămidă pusă în structura “casei vieții mele” și ține de mine dacă vreau să clădesc o cocioabă sau un palat.

 

 

LOOKING FOR A CAREER?

Softia is the place to launch and develop your career. We are built by engineers, for engineers and always make sure we keep a high degree of meritocracy, we pay attention to our employees’ needs and build a fun and innovative culture.