Dragi prieteni, 

 

Anul 2020 a adus în întreaga lume o serie inedită de provocări pe foarte multe planuri. A fost un an care ne-a distanțat fizic, dar ne-a apropiat sufletește. Un an în care am reinventat modul în care interacționăm unii cu alții și din care am avut multe să învățăm. 

Cu toate acestea, în Softia am avut doar motive să fim mândri de munca noastră. Hai să vă povestesc puțin despre cum a fost anul acesta pentru noi:

 

  • Finalul lui 2020 ne găsește alături de 41 de colegi pe care i-am cunoscut de-a lungul anului acesta. Bine ați venit în echipă!  

 

  • Cu toate că din martie a trebuit să trecem aproape peste noapte la telemuncă, noi avem un birou fain și extins cu un întreg etaj în plus față de 2019, care ne așteaptă să revenim. Ca să nu mai zic de un fun room dublu față de anul trecut. Ah, să nu uităm de mesele de foosball și ping-pong care ne așteaptă și ele nerăbdătoare.

 

  • Dacă tot vorbim de mărirea echipei și a biroului, să știți că trebuie să vă povestesc un pic și despre produsele software la care am mai lucrat. Pe scurt, am lucrat la soluții software complexe gândite pentru interacțiuni de tipul B2B pentru companii cu sute de mii de utilizatori. Dacă mă apuc să povestesc despre proiecte nu mai termin până la anu’, așa că îmi țin material pentru următoarele postări 😉

 

  • În primăvară am participat la târgul de joburi pentru studenți de la Facultatea de Automatică si Calculatoare – Universitatea Politehnica “Bucuresti”, unde eu am fost, mai mult ca niciodată, în centrul atenției. Am fost tare entuziasmat să vă cunosc! Anul viitor am în plan să reluam programul de internship și să facem o super-echipă de interNEI! 😀 

 

  • Tot anul acesta am împrospătat site-ul softia.ro și am avut prima noastră ședință foto urmată de un social lunch care ne-a pus pe toți la dietă de zâmbete și voie bună. Ce a ieșit? Aruncă un ochi pe site și spune-mi cum ți se pare. 

 

 

  • În timp ce colegii mei lucrau cuminți de acasă, eu am fost privilegiat. Am zburat prin toată galaxia și am povestit tuturor despre Softia, iar asta a contribuit la creșterea popularității în Social Media.

 

  • Și, iată, într-un an atât de special nu puteam să ratez ocazia și m-am hotărât să îmi lansez și blog.  

 

Dacă anul 2020 a fost un an al provocărilor câștigate, vă doresc ca 2021 să vă răsplătească eforturile din anul care a trecut și să vă aducă din nou împreună. 

 

Semnat, 

Al vostru intergalactic,

NELU