Știți vorba aceea veche “toamna se numără bobocii”? Ei bine, noi la început de octombrie ne bucurăm să aniversăm al cincilea an plin de împliniri și provocări din povestea Softia.

 

 

Tocmai de aceea, ne-am bucurat când am văzut prezența CEO-ului nostru, Mihail Vlad, în ediția de anul acesta a “Forbes 30 sub 30”, mai ales că a fost publicat la fix cât să ne dea un motiv în plus să sărbătorim aniversarea companiei și să ne motiveze să atingem țeluri și mai curajoase.

 

 

După ce l-am felicitat și ne-am bucurat împreună, l-am rugat pe Mihail Vlad să ne spună cum vede el acest premiu:

 

“Prezența mea în grupul celor 30 sub 30 a publicației Forbes România este unul dintre multele puncte de reper pe care mi le propusesem la începuturile companiei și pe care mă bucur că l-am atins. Cu toate că pare o apreciere personală, consider că este o remarcă la adresa întregii echipe Softia, iar eu sunt doar cel care ridică premiul pentru întregul grup. Suntem o echipă compusă din oameni motivați de crearea unui software calitativ și știm cât de competitivă este piața pe care activăm. Această nominalizare este pentru mine încă o confirmare a faptului că suntem pe traiectoria corectă și o foarte mare motivație să muncim mai mult și să continuăm și mai puternic pe calea pe care am pornit.”

 

 

Articolul și interviul acordat Forbes îl regăsești aici